40k 23C
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Anmälan till turneringen

Gå ner

Anmälan till turneringen Empty Anmälan till turneringen

Inlägg  SimonEBurgess i lör jul 11, 2009 12:39 pm

Edited 16 juli 0127

Anmälan gör du genom att skicka Ditt namn och en TYDLIG armélista (all utrustning, special abilities och poängkostnad för unitsen listad) till simon_burgess_82@hotmail.com senast torsaden den 17 juli kl 16, och en kompbedömning av de andras arméer mellan torsdag och fredag 16-17 Juli. Din armélista ska givetvis ha ett ballt namn och all utrustning och dylikt ska kunna läsas lätt, samt totala poängkostnader för enheter. Din armé ska också ha en kort lore, och gärna förklara temat i armén eller uppbyggnaden bakom den, då det blir roligare att möta samt lättare att hitta på varför arméerna möts. En maxgräns på 1000p för armén är vad som gäller, inte 1002p eller 1001p.

Det är bra om du kan spela åtminstone någon match under helgen mellan 17-19 Juli så vi alla kommer igång, men inte något krav. Vi ska föröska avsluta turrneringen innan slutet av Juli månad.

Armélistor tas emot fram till och med torsdagen den 17:e Juli kl 1600.

På tordsag efter 16 kommer alla armélistor läggas upp på forumet för allmän beskådan. Anledningen att det inte görs innan är för att man inte ska kunna bygga sin armé runt hur motståndarnas ser ut.

Som del av anmälan måste man mellan torsdag och fredag göra sin kompbedömning av de andra deltagarnas arméer. Det går till som så att du skickar ETT mail till simon_burgess_82@hotmail.com där du listar alla motståndare och deras komp enligt dig. Om du vill kan du också lista det positiva och negativa med listan så spelaren får feedback. Desa kommentarer kommer presenteras anonymt tillsammans med den slutgiltiga kompen för armen på forumet. Hur du gör kompbedömning hittar du i turneringsformatet: https://40k23c.swedishforum.net/40k-turnering-1000p-juli-f1/turneringsformat-t3.htm
Kom ihåg att INTE bedömma komp på vem som spelar armén. Nu känner vi alla varandra vilket gör att man kanske kompar hårdare mot en armé som spelas av en bra spelare, vilket är fel. Försök att föreställa dig att du mötte armén flera gånger, ledd av olika spelare.


Tja, det var väl det... Väl mött negrer.
SimonEBurgess
SimonEBurgess
Admin

Antal inlägg : 275
Registreringsdatum : 09-07-11

https://40k23c.swedishforum.net

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet