40k 23C
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

40k-turnering 1250p i Augusti/september - Hur, när, var och varför?

Gå ner

40k-turnering 1250p i Augusti/september - Hur, när, var och varför? Empty 40k-turnering 1250p i Augusti/september - Hur, när, var och varför?

Inlägg  SimonEBurgess i ons aug 19, 2009 9:05 pm

HUR
1250p Warhammer 40'000 Turnering. Alla möter alla i en kompad turnering. Matcherna spelas på ett bräde av storlek enligt spelarnas överenskommelse (typ vårt badkar), men om en av spelarana propsar på ett bräde med rätt storlek så ska det spelas på ett sådant. Priser inkluderar skryträttigheter och Zoltans jobb.

NÄR
Första matchen går förhoppningsvis av stapeln på helgen den 21-23 Augusti, och fortsätter till alla matcher är spelade. Turneringen satsas på att vara färdig under september.

VAR
Lund. Main place of event är givetvis Magistratsvägen 23C, som alltid, men spelare är fria att spela sina officiella matcher var som helst.

VARFÖR
För att ha roligt! Testa din armé mot flera olika motståndare där din armé måste klara olika förhållanden! Har du inte den ultimata 1250p-armén än? Inga problem, turneringen kommer att använda komp som gör alla arméer någorlunda viabla.

För mer info, se Turneringsformat och Anmälan
SimonEBurgess
SimonEBurgess
Admin

Antal inlägg : 275
Registreringsdatum : 09-07-11

https://40k23c.swedishforum.net

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet